9 Mart 2014 Pazar

540/4 Parsel Büyük ilgi gördü


Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan 127 bin metrekarelik alanda inşa edilen ticaret portalı 540/4 Parsel, ön talep döneminde büyük ilgi gördü. Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, “Bu yoğun ilgi Türkiye’de bir kriz ya da durgunluk olmadığının, insanların halen ekonomiye ve istikrara olan güveninin en güzel kanıtıdır” dedi.
Emlak Konut GYO ile Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi tarafından Başakşehir’de hayata geçirilen 540/4 Parsel bugün açık artırma yöntemiyle satışa sunuldu. Açık artırmada Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum ve Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan da bulundu.
Bugün açık artırma yöntemiyle satışa sunulan projede yer alan 220 ticari üniteye 5.000 üzerinde ön talep geldi. Makro İnşaat Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, “Bu yoğun ilgi Türkiye’de bir kriz ya da durgunluk olmadığının, insanların halen ekonomiye ve istikrara olan güveninin en güzel kanıtıdır” dedi.
Uyan, burada çok güzel bir tabloyla karşılaştıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu tabloda bizi sevindiren en önemli şey 17 Aralık’tan sonra Türkiye’yi bekleyen bir ekonomik kriz ile ilgili söylentilere burada bir cevap veriliyor. 5 bine yakın bir ön başvuru oldu. Çok ciddi bir talep var. Ülkemiz adına, ekonomi adına, istikrar adına güven verici bir tablo. Biz çok memnunuz bu durumdan. Burada en önemli mesaj Türkiye’deki ekonomiye verilen mesajdır. Herhangi bir sorun yok, her şey yolunda.”
“DOĞRU LOKASYON DOĞRU PROJE”
Uyan, doğru proje, doğru lokasyon, doğru fiyat olursa yatırımcının güvendiğini belirterek şunları söyledi: "Dışarısı soğukta olsa, Rusya Ukrayna’ya da girse, ülke seçime de gitse yatırımcı insanlar Türkiye’ye güveniyorlar.”
Başakşehir’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan İkitelli Sağlık Kenti ile Kayaşehir Uydu Kenti’nin tam ortasında yer alan 540/4 Parsel’in içerisinde 220 ticari ünite bulunuyor. Bu üniteler arasında 96 adet doğrudan cadde girişli dükkan ve mağazalar, 15 adet geniş teraslı kafe-restoran, 91 adet VİP girişli modüler birleştirilebilir ofis, bir tematik kreş binası, üç halı saha, sosyal tesis ve 5 bin 650 metrekare bahçe, bir adet iki katlı düğün ve kongre sarayı, iki adet bay/bayan fitness salonu ve bir kapalı çocuk eğlence merkezi yer alıyor.